Cop d’efecte del Consell per la República amb la identitat digital

El document del Consell per la República tindrà un cost d’entre 6 i 12 euros

Comparteix la notícia
President Puigdemont

President Puigdemont

El document del Consell per la República tindrà un cost d’entre 6 i 12 euros

El Consell per la República engega una “identitat digital” per “fer tràmits que l’Estat no controlarà”. La plataforma independentista presidida pel President Carles Puigdemont ha anunciat aquest dimarts la creació d’aquest document per als socis de l’organització, actualment poc més de 92.000. L’ens assegura que aquesta “identitat digital en clau de Països Catalans” permetrà “votar i participar” com a ciutadà de la República” a tots els inscrits.

A més, aquells que vulguin obtenir “més avantatges” podran sol·licitar un QR o carnet amb un cost de 6 i 12 euros, respectivament. “El que estem fent és preparar una estructura d’Estat”, afirma el Consell per la República.La plataforma aclareix que no servirà “a curt termini” per fer tràmits a l’administració perquè “segueix sent autonòmica”.

Així, defensa la iniciativa per crear “espais de sobirania” i “d’empoderament del ciutadà”.

El Consell per la República admet que encara estan negociant amb “entitats, empreses o ONGs” per ampliar l’ús d’aquesta identitat digital més enllà de les activitats de la plataforma independentista. “Sol ser un procés lent”, reconeixen, assegurant que “la força” del document “la donarà la gent dels Països Catalans”.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Cop d’efecte del Consell per la República amb la identitat digital

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings