Clatellot espectacular del Consell per la República a ERC per posar-los en el punt de mira

El Consell per la República insisteix en el desig de formar un executiu amb totes les forces independentistes

Comparteix la notícia
President Puigdemont

President Puigdemont

El Consell per la República insisteix en el desig de formar un executiu amb totes les forces independentistes

El Consell per la República ha reiterat que “no és ni serà mai l’enemic” de cap actor independentista. En un comunicat d’aquest dilluns al matí, l’òrgan que presideix Carles Puigdemont ha afegit que tampoc s’erigirà en “escull” per evitar “cap pacte de govern”.

Després de la decisió d’ERC d’explorar un Govern en solitari davant la manca d’acords amb Junts, el Consell ha insistit que el desig dels seus membres “hagués estat la formació d’un govern que integrés a totes les forces independentistes”.

A més, l’organisme a l'”exili” apel·la a la “responsabilitat” de tots els lideratges “per tal d’estar a l’altura”, a fi d’evitar “divisions i guerres internes del tot improductives”. El paper del Consell ha estat motiu de disputa entre ERC i JxCat des de l’inici de les negociacions per formar un Govern.

Els republicans no accepten que l’organisme de Puigdemont “tuteli” les decisions de la Generalitat i en reclamen una reformulació.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Clatellot espectacular del Consell per la República a ERC per posar-los en el punt de mira

  1. Si el consell per la república, no posa pals a les rodes, no ha d’intervenir en desicions i no vol controlar la Generalitat. No pot seguir fen la feina que fa a Bruseles?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings