Desapareix un dels condemnats per la violació múltiple de Sant Boi: La justícia llirista ha badat i ja deu ser al seu país

L’Audiència dicta ordre de recerca i ingrés a presó per a un dels condemnats per la violació d’una noia a Sant Boi

Comparteix la notícia
Un conductor la fa molt grossa a alta velocitat a la ronda de Dalt

Ciutat de la justícia de Barcelona

L’Audiència dicta ordre de recerca i ingrés a presó per a un dels condemnats per la violació d’una noia a Sant Boi

L’Audiència de Barcelona ha dictat aquest dijous una ordre de recerca i captura i ingrés a presó per a un dels tres condemnats a 20 anys per la violació en grup d’una noia a Sant Boi de Llobregat el 2018. El tribunal ha considerat que el sentenciat, fins ara en llibertat provisional, està en risc de fuga, “no només per l’elevada pena de presó imposada”, sinó per la “conducta” del condemnat de posar-se fora de l’abast del tribunal al no comparèixer aquest matí a una vista.

Els altres dos sentenciats sí que s’hi han presentat i el magistrat resoldrà en el pròxim dies sobre la seva situació, després que fossin condemnats el passat desembre a 20 anys de presó. L’Audiència de Barcelona considera tots tres condemnats culpables de la seva violació individual i cooperadors de la resta d’agressions sexuals comeses pels altres membres del grup.

Els fets van passar el 19 de maig de 2018 a la sortida de la discoteca Be Disco, al polígon del Pla de Molins de Rei, poc abans de les 6 de la matinada. La noia va denunciar que un grup d’homes la van abordar i la van tancar en el maleter d’un cotxe. Després, la van agredir sexualment. Els agressors van abandonar la víctima a l’aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Boi de Llobregat.

La sentència condemna cadascun dels tres autors a una pena de 8 anys de presó pel delicte d’agressió sexuals i a dues penes de 6 anys cadascuna pel delicte de cooperador necessari d’un delicte d’agressió sexual. També hauran de pagar 45.360 euros a la víctima per les lesions i els danys morals, i no podran acostar-s’hi ni comunicar-s’hi durant tres anys després de sortir de presó. També se’ls imposa la llibertat vigilada durant cinc anys després de sortir de presó.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Desapareix un dels condemnats per la violació múltiple de Sant Boi: La justícia llirista ha badat i ja deu ser al seu país

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings