Baixada del pantalons dels Comuns amb el recurs presentat per Espanya a la llei del lloguer

Els Comuns celebren que el Gobierno no hagi demanat la suspensió de la Llei de lloguer

Comparteix la notícia
Gerard Pisarello

Gerard Pisarello

Els Comuns celebren que el Gobierno no hagi demanat la suspensió de la Llei de lloguer

El Parlament ha aprovat una nova llei de lloguer que regula els preus dels mateixos i evita d’aquesta manera que assoleixin preus desorbitats, impedint que molts catalans i catalanes puguin accedir a aquest mercat. Sense entrar a valorar l’efectivitat d’aquesta norma, el que està clar és qui l’aprova és el Parlament, gràcies a la sobirania del nostre poble i al repartiment d’escons d’aquesta Cambra. El Gobierno d’Espanya ha presentat recurs davant del TC i els Comuns ho han celebrat.

Pedro Sánchez i els seus amics han presentat un recurs davant del Tribunal Constitucional espanyol entenent que aquesta norma vulnera les competències estatals i que una Comunitat Autònoma com Catalunya no té potestat legislativa per tramitar aquesta Llei. Tot i això, a diferència d’altres ocasions, no han utilitzat la seva prerrogativa amb la qual demanaven la suspensió immediata.

D’aquesta manera, la Llei del lloguer no quedarà suspesa i serà d’aplicació fins que el Tribunal Constitucional es pronunciï. Quelcom que els Comuns han celebrat amb entusiasme. En aquest sentit, el dirigent Gerardo Pisarello ha explicat que estan molt contents perquè el Gobierno no l’ha impugnat. És a dir, estan contents amb les engrunes i celebren que ‘només’ hagin presentat recurs davant del TC.

El conformisme i l’equidistància d’aquest partit no té nom. Defensen el dret a decidir (amb la boca petita) però després fan president Pedro Sánchez, president d’un partit que va avalar la tramitació de l’article 155 a Catalunya i que es nega a posar urnes a casa nostra. Són còmplices d’aquells que no volen escoltar la veu del poble. I tot segueix igual. I molts ‘independentistes’ compren el seu discurs.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Baixada del pantalons dels Comuns amb el recurs presentat per Espanya a la llei del lloguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings