MARCA ESPAÑA: Una comunió acaba a ganivetades

Una comunió a Santander acaba com el rosari de l’Aurora

Comparteix la notícia
Piolins

Cotxe de la Policia Nacional

Una comunió a Santander acaba com el rosari de l’Aurora

Un home ha atacat diverses persones a Santander. Ha estat durant una celebració d’una comunió, concretament a la porta de l’església, on s’hi concentrava una gran quantitat de gent ateses les restriccions.

L’aforament dins del centre de culte estava limitat, de manera que molts dels convidats a la celebració estaven esperant fora del recinte a que sortís el nen o la nena ‘afortunat’ o ‘afortunada’.

Dues persones van resultar ferides després de patir diverses ganivetades per part de l’agressor. La Policia Nacional de la capital de Cantabria va rebre la trucada al 091 i s’hi van desplaçar immediatament, juntament amb diverses ambulàncies.

Els Piolins el van detenir de seguida

Les víctimes de l’incident van explicar als policies que havia començat una tensa discussió amb un convidat a la comunió, ja que no estaven d’acord amb quines persones podien accedir dins l’església i quines no. L’escena és fàcilment imaginable: “tengo que entrar yo porque mi (Jonathan?) es como un hijo”. I l’altre “voy a entrar yo y tú no eres nadie para decirme lo que tengo que hacer, quiero ver como Jonathan toma la comunión”.

Sigui com sigui la conversa, el que no s’entén és que dues persones adultes no puguin solucionar un assumpte com aquest amb el diàleg i de manera civilitzada. Encara s’entén menys que durant la celebració d’una comunió es porti un ganivet a sobre.

La dona va resultar ferida a un dit de la mà. Per altra banda, l’home va rebre un tall a la pell de l’engonal, després d’haver-li estripat els pantalons i la roba interior.

L’agressor és un home de 46 anys i la navalla tenia 16 centímetres. Va acabar detingut i posat a disposició judicial. La Policia va veure que tenia molts antecedents policials i penals per altres delictes.

Tot plegat contribueix a augmentar la potència de la Marca España. No és just que es tregui el protagonisme al nen o a la nena que feia la comunió, un dia molt important a la seva vida.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “MARCA ESPAÑA: Una comunió acaba a ganivetades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings