VÍDEO: Comentari racista en directe d’una periodista de Marca i Televisión Española

Comentari racista en directe

Comparteix la notícia
Comentari racista d'una periodista

Comentari racista d'una periodista

Comentari racista en directe

Nou cas de racisme a Espanya. El racisme, igual que la xenofòbia, el masclisme i l’homofòbia es viu cada dia al carrer, però també a les institucions. Polítics i personatges públics que haurien de donar exemple, no ho fan. Tot el contrari. Construeixen discursos d’odi cap a aquests col·lectius, en molts casos, més desfavorits.

Una periodista que col·labora amb el diari Marca i també amb Televisión Española, durant la presentació del nou jugador del Real Madrid, Eduardo Camavinga, francès nascut a Angola, ha exhibit el seu masclisme i, amb el micro obert, s’ha sentit com deia: “Este tio es más negro que el traje”.

És un comentari del tot desafortunat que no hauria fet si aquest jugador fos blanc. Un jugador europeu, vestit amb traje blanc no hauria provocat aquest comentari. És un comentari racista i despectiu, que demostra la societat on vivim i que fa temps que s’estan normalitzant alguns discursos.

I hem de tenir en compte que ha estat un comentari “sense voler”, és a dir, que la dona racista no sabia que l’escoltaria en antena. Imagineu-vos els seus comentaris quan està al costat del seu entorn més proper. No ens ho podem arribar ni a imaginar.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings