Vergonyós comentari d’un home vers una periodista de TV3

Carla Riverola pateix un comentari masclista d’un espectador maleducat

Comparteix la notícia
Carla Riverola

Carla Riverola

Carla Riverola pateix un comentari masclista d’un espectador maleducat

La periodista Carla Riverola, que treballa a la secció de societat de TV3 i sovint apareix fent cròniques del que està passant a casa nostra, ha patit la mala educació d’un espectador, que ha demostrat ser un mal educat i un masclista, amb un comentari del tot inapropiat i censurable.

Riverola, farta de paraules fora delloc, ha volgut compartir aquest missatge privat a través de xarxes socials. L’usuari en qüestió li ha preguntat si s’havia engreixat o, del contrari, estava embarassada. En ambdós casos, no n’ha de fer res. Si s’ha engreixat (que d’altra banda, no és veritat) no passa res. Enlloc està escrit quin és el cos perfecte. Si està embarassada, felicitats per a ella i per a la seva parella. Però l’espectador no n’ha de fer res.

Les paraules semblen correctes, però rere aquesta suposada correcció es desprèn un tuf paternalista i masclista intolerable. Què li importa a aquest carallot si la Carla s’ha engreixat aquest estiu? Que la jutgi pel seu talent professional, que en té molt.

La també periodista de TV3, Núria Bacardit, hi ha dit la seva i ha considerat aquest missatge vergonyós i fastigós. Per desgràcia, aquests cada vegada són més freqüents, ja que hi ha partits polítics que els blanquegen i els normalitzen.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Vergonyós comentari d’un home vers una periodista de TV3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings