Comentari homòfob d’un cuñado de VOX que es creu un “macho español”

Manu Torde

Manu Torde

Un votant de VOX demostra que és un homòfob i un cuñado

VOX representa l’Espanya del “macho español”. Aquell “macho alfa” amb valors casposos, antics i poc respectuosos. Són masclistes i homòfobs, a més de racistes i xenòfobs. Aquest tal Manuel Tordera Carrasco n’és un d’ells, però n’hi ha molts altres. Aquest només n’és un simple exemple.

Són molt actius a Twitter i no tenen cap problema en fer comentaris i en contestar-ne d’altres amb discursos que provoquen vergonya aliena. Aquest missatge és totalment cuñado, ja que és més que evident que el missatge de la noia estava fet amb humor. La noia reivindicava pits sense depilar de nois, perquè els considera més atractius, però la petició no té res a veure amb l’orientació sexual.

El cuñado espanyol de VOX responia a la seva manera: “Es de gays. Estoy de acuerdo”. Punt número u, no és de gais. Punt número dos, és vergonyós utilitzar la paraula ‘gays’ com un insult o en sentit pejoratiu. Els nois que es vulguin depilar que ho facin, els que no vulguin que no ho facin. Ni uns ni altres seran més o menys gais o més o menys heteros.

També queda clar que ell és un ‘macho alfa’ d’aquests que no es volen depilar i que consideren que cuidar el cos és ser ‘gai’. Segur que també és d’aquells que critica les dones que decideixen no depilar-se i les titlla de “bolleras” o “marimachos”. Insults molt típics d’aquesta gent.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Comentari homòfob d’un cuñado de VOX que es creu un “macho español”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings