La foto de 3 colpistes que el PP no volia perseguir

El PP no es va oposar a l’indult d’aquests colpistes

Comparteix la notícia
Pablo Casado amb Inés Arrimadas

Pablo Casado amb Inés Arrimadas

El PP no es va oposar a l’indult d’aquests colpistes

PP, Vox i Ciudadanos es refereixen als presos polítics com a “golpistas”. Amb l’ajuda dels mitjans de comunicació de la caverna han construït un missatge d’odi cap a Catalunya en què el seu únic objectiu és la repressió i la venjança. Una vegada s’han tramitat els indults a favor dels líders independentistes, els diaris de Madrid s’han queixat perquè el missatge de “ho tornarem a fer” no ha canviat. I aquest detall és el millor exemple que es tracta d’una causa política.

El PP s’oposa a la tramitació de l’indult a favor dels presos polítics perquè són catalans i són independentistes. No s’oposaven a la tramitació de l’indult contra el Coronel Antonio Tejero, el General Jaime del Bosch i el General Alfonso Armada. No només no s’hi oposaven sinó que hi estaven d’acord i van fer campanya perquè així fos. La diferència és clara. Uns van utilitzar les armes i els altres no.

La imatge s’ha fet viral a xarxes socials. Twitter ha vist clara la diferència. L’independentisme és una causa perseguida pel simple fet de ser una ‘amenaça’ per l’status quo actual. Espanya no vol perdre la gallina dels ous d’or que suposa Catalunya i està disposada a tot per evitar-ho. Fins i tot a assemblar-se a Turquia, tal com ha quedat demostrat amb l’últim informe del Consell d’Europa.

La fotografia no ha agradat a l’espanyolada, que intenta evitar que no circuli i emet arguments d’allò més estrambòtics. Consideren que aquests tres personatges sí que mereixien l’indult mentre que els independentistes catalans havien de complir la pena íntegra.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings