Colau continua plorant i assenyala la gent que la va xiular exercint la seva llibertat d’expressió

Colau, sobre l’escridassada a les Festes de Gràcia: “No deixem que cap actitud sectària espatlli la convivència”

Comparteix la notícia
Ada Colau

Ada Colau

Colau, sobre l’escridassada a les Festes de Gràcia: “No deixem que cap actitud sectària espatlli la convivència”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reaccionat a l’escridassada i xiulada que va rebre aquest dissabte durant l’acte d’inici de la Festa Major de Gràcia, després que el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, en fes el pregó. “No deixem que cap actitud sectària espatlli aquesta convivència. Jo no ho faré. No deixaré que cap xiulet modifiqui els meus sentiments i afectes cap a persones que pensen diferent de mi. Gent com en Jordi Cuixart”, ha escrit en una publicació al seu compte d’Instagram.

Després d’aplaudir efusivament el pregó del president d’Òmnium, part dels assistents van escridassar l’alcaldessa fins al punt que no va poder seguir parlant, visiblement emocionada. Tot i reconèixer que li havia passat en altres ocasions, Colau ha assegurat que li va sobtar “la insistència” en no deixar-la “ni començar el discurs”.

De fet, Cuixart va sortir en defensa seva, demanant al públic no tenir “por de la paraula” i assenyalant que qui en té és “Espanya”. “No ens deixem dividir”, va exclamar.

“Crec que aquesta actitud no representa a la majoria de graciencs i gracienques ni a la majoria de barcelonins i barcelonines”, ha indicat l’alcaldessa, que ha afegit que Cuixart és independentista i ella no, però que s’ha de poder “debatre des del respecte més absolut i trobant punts en comú”.

“Cap odi ens representa, sigui del signe que sigui. Ho seguiré defensant”, ha conclòs.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings