[VÍDEO]: Deixalleries Comunes Colau S.A indignen Rahola al bell mig del carrer

Pilar Rahola repassa Ada Colau per la constant brutícia que es veu a Barcelona

Comparteix la notícia
Pilar Rahola

Pilar Rahola

Pilar Rahola repassa Ada Colau per la constant brutícia que es veu a Barcelona

Fa uns dies vam veure una imatge que havia publicat el periodista Toni Clapés al seu compte de Twitter. Hi apareixia una anciana escombrant la vorera. Procurava per la neteja de la via pública, a més de tenir impecable casa seva. Al costat, s’hi veia uns operaris de neteja passejant, sense treballar.

“Voleu dir que és normal la quantitat de brutícia que hi ha en ple Eixample de Barcelona un diumenge al matí??”, es pregunta Pilar Rahola indignada en un vídeo que ha publicat a Instagram. “No es poden llençar les escombraries de ple que està. Fins i tot, hi ha una nevera! I tota la brutícia per terra”.

Queda clar l’incivisme de Barcelona, manca d’educació i també la poca capacitat de reacció de l’Ajuntament. No per més contenidors estarà més net. Calen contenidors però també una bona gestió del servei de neteja, amb la recollida constant per tal d’evitar que s’omplin massa ràpid.

Altres usuaris d’altres punts de Barcelona també hi van dir la seva. “A Sant Andreu també ens passa”, “l’Ajuntament de Barcelona no recull la brossa”, “mai havia vist Barcelona tan bruta”, “Vine al Raval i fliparàs”, “Amb ajuntaments anteriors no passava”.

És evident que calen canvis i calen de manera urgent. Els barcelonins i les barcelonines no mereixen tenir aquesta societat bruta. Que aprenguin a gestionar un Ajuntament i si no en saben, que pleguin.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings