S’empassa la clau del cotxe i mor a Barcelona

Un turista holandès de 37 anys mor a Barcelona després d’empassar-se la clau d’un cotxe

Comparteix la notícia
Un camioner la fa grossa a Barcelona

Barcelona

Un turista holandès de 37 anys mor a Barcelona després d’empassar-se la clau d’un cotxe

Un turista holandès de 37 anys va morir aquest dijous després d’empassar-se la clau d’un cotxe a Barcelona. L’home va entrar en un supermercat de l’avinguda Riera de Cassoles exaltat i provocant aldarulls, i els treballadors de l’establiment van alertar a la Guàrdia Urbana a les 22:45 hores.

La patrulla va intentar calmar la situació i contenir l’home, que va perdre el coneixement i les constants vitals. Els agents van fer la primera maniobra de reanimació, que va seguir desenvolupant l’equip mèdic del SEM, fins que l’home va expulsar una clau de cotxe que tenia a la gola.

La maniobra va permetre estabilitzar l’home, que va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau, on finalment va morir a les 2:15 hores. L’home es trobava de visita a Barcelona amb la seva família. Estaven allotjats en un establiment poper al supermercat de Sarrià-Sant Gervasi.

L’Ajuntament de Barcelona ha ofert suport de serveis socials a la família, i ha contactat amb el consolat per tal d’ajudar en totes els tasques que siguin necessàries.

Alhora, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una informació reservada interna, com és preceptiu, per col·laborar amb la investigació oberta per part dels Mossos d’Esquadra.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “S’empassa la clau del cotxe i mor a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings