Batussa a Ciutadans per la fugida d’una regidora

La Marilén marxa i La Luz s’emprenya: Guerra a Ciutadans

Comparteix la notícia
Luz Guilarte, de Ciutadans

Luz Guilarte, de Ciutadans

La Marilén marxa i La Luz s’emprenya: Guerra a Ciutadans

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha acusat aquest dilluns de “trànsfuga” la fins ara membre de l’equip Marilen Barceló, que avui ha anunciat la voluntat d’abandonar els taronges i d’adscriure’s al grup de Manuel Valls, Barcelona pel Canvi. En una entrevista a ‘Betevé’, Guilarte, que afirma que ha sabut la decisió a través de la premsa, ha subratllat que Cs és “abanderat” en la lluita contra el transfuguisme, i en aquest sentit ha recordat que tots els regidors del consistori barceloní, Barceló inclosa, van signar a principi de legislatura un “compromís ètic” en contra d’aquesta pràctica.

És per això que, al seu parer, Barceló hauria de “tornar l’acta a qui n’és propietari, que és Cs”. Guilarte també ha lamentat que Barceló hagi adduït que la renúncia al partit es deu a discrepàncies amb la direcció. “Les discrepàncies que hi pugui haver, per gestionar-les primer les haig de conèixer, i no les coneixia”, ha assegurat. “Quan prens una decisió així has de ser valent i explicar les causes reals”, ha afegit.

Finalment, la cap municipal de Ciutadans ha recordat que quan hi va haver el trencament de la coalició amb Barcelona pel Canvi “per la deslleialtat de Valls” -que, ha recordat, va permetre que amb els seus vots Ada Colau repetís alcaldia-, es va donar als regidors l’oportunitat d’adscriure’s voluntàriament al grup que volguessin, i Barceló va triar Ciutadans. “Ara canvia d’opinió, ella sabrà els motius”, ha dit.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings