Ciutadans fa el ridícul al Parlament contra la delegada del Govern a la UE

Comparteix la notícia

Ciutadans demana la compareixença al Parlament de la delegada adjunta del Govern a la UE per comprar Rússia amb Espanya

Carlos Carrizosa, de Ciutadans

Carlos Carrizosa, de Ciutadans

Comparteix la notícia

Ciutadans demana la compareixença al Parlament de la delegada adjunta del Govern a la UE per comparar Rússia amb Espanya

Ciutadans demana diverses compareixences al Parlament per les declaracions de la delegada adjunta del Govern davant la UE, Erika Casajoana, al Parlament de Flandes en què comparava Rússia amb Espanya. Concretament, Ciutadans vol que la mateixa Casajoana doni explicacions a la comissió d’Acció Exterior del Parlament i que també ho facin el delegat del Govern a la UE, Gorka Knörr, i la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina.

Casajoana va demanar a Europa que defensi els valors europeus a Catalunya amb la “mateixa energia” que ho fan a Ucraïna i Moscou.

I va afegir: “No poden dir als ucraïnesos que són els campions dels valors europeus i llavors mirar cap a un altre costat quan Espanya ens trepitja”.

Cs també ha demanat a la consellera Alsina que cessi la delegada adjunta i el delgat Knörr ja que consideren “repugnants” les declaracions comparant Rússia amb Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings