La Consellera Cervera destrossa VOX per espanyolitzar-li el cognom

VOX encén el Parlament demostrant el seu feixisme contra la Consellera Cervera

Comparteix la notícia
María Elisa García Fuster

María Elisa García Fuster

VOX encén el Parlament demostrant el seu feixisme contra la Consellera Cervera

Els fets han succeït durant la sessió de control al Govern celebrada aquesta setmana. VOX, des de les anteriors eleccions, té representació al Parlament i des del primer moment crida l’atenció i fa les delícies dels seus votants. A més del seu discurs feixista, masclista, homòfob i racista s’han encarat amb la Consellera Cervera i li han castellanitzat els noms. Ha estat la diputada María Elisa García Fuster.

“Consellera Zervera (pronunciat amb zeta castellana), ¿qué medidas tiene previstas para acabar con la lacra de las listas de espera de personas pendientes de una prestación de dependencia?“, ha preguntat la parlamentària ultra. I ella li ha fet la rectificació del nom, no ho ha fet de manera immediata però si en veure que García Fuster continuava castellanitzant el nom.

“Un apunt, em dic senyora Cervera, no Zervera (pronunciat amb zeta castellana). Li agrairia que el meu cognom almenys el mantingués i el digués correctament”, ha contestat, arrencant els aplaudiments de la Cambra i desmuntant la hipocresia de Vox, PP i Ciudadanos que, mentre fan veure que els preocupen les llistes d’espera, animen la seva parròquia amb gestos com el de “Zervera”.

El fet de castellanitzar els noms per part de l’espanyolada no és nou. Fa una pila d’anys, a Josep Lluis Carod Rovira li deien José Luis. En aquell moment, el dirigent d’ERC també contestar de manera magistral, exposant que ell es deia Josep Lluís i no José Luis i que s’ho deia aquí i a la Xina popular.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La Consellera Cervera destrossa VOX per espanyolitzar-li el cognom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings