La caverna hiperventila: “Quieren que los niños canten reggaeton en catalán”

Ok Diario assegura que hi ha professors que demanen que es canti reggaeton en català

Comparteix la notícia
català

Ok Diario assegura que hi ha professors que demanen que es canti reggaeton en català

L’Associació “Asamblea por una Escuela Bilingüe” de Catalunya ha denunciat el suposat increment de “confrontació lingüística” al nostre país. Posen exemples d’allò més absurds com el fet que en alguns col·legis demanen als seus alumnes que tradueixin les cançons de reggaeton al català i les cantin en la llengua de Catalunya i no pas en castellà, tal com són originals.

Ho ha manifestat la seva presidenta, Ana Losada, en un fòrum organitzat pel PP sota el nom de “Creemos en la lealtad constitucional, somos un país unido”. Totes les ponències anaven encaminades a criticar el model d’escola catalana, així com el sistema d’immersió lingüística que durant tants anys ha funcionat a Catalunya però que ara està en decadència i cal revisar.

“Una madre me llamaba angustiada el otro día porque a su hijo le había dicho un profesor que si contestaba en español un examen de Geografía le iba a bajar la nota”, ha explicat, sense aportar cap tipus de proves.

També ha explicat que als patís de les escoles, suposadament, s’està animant els nens a cantar en català reggaeton, una música que procedeix de països llatinoamericans i, per tant, que és originàriament en castellà. S’ha oblidat de dir que, a més de ser en castellà, també és una música que inculca valors masclistes i misògins, fet que fa poc probable que els mestres de l’escola catalana portin a terme aquesta pràctica.

Reggaeton

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La caverna hiperventila: “Quieren que los niños canten reggaeton en catalán”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings