Catalunya Ràdio s’ensorra i un programa en castellà és a prop de la segona plaça

Rac1 torna a superar Catalunya Ràdio

Comparteix la notícia
Laura Rosel

Laura Rosel

Rac1 torna a superar Catalunya Ràdio

L’EGM del mes de juliol torna a deixar Rac1 com a cadena de ràdio líder indiscutible. A més de ser el mitjà de comunicació més escoltat, també augmenta els seus oients i augmenta la distància amb el seu principal competidor, Catalunya Ràdio. RAC1 (956 mil oients) i Cat. Ràdio (503 mil oients). La Cadena Ser està molt a prop i podria superar-la. Saül Gordillo, director de la ràdio pública, ja ha mogut les primeres peces del taulell i s’ha carregat noms importants com Roger de Gràcia.

Tots els programes de Rac1 són líders. Jordi Basté al matí, La Competència al migdia, en Clapés a la tarda, l’Albert Om al vespre, etc. Tot i això, els matins, de vuit a nou, és quan hi ha més audiència. El Món a RAC 1.761.000. El Matí de Catalunya Ràdio, 346.000. Hoy por hoy, 237.000. Herrera en la COPE, 149.000. Aquí Cuní, 41 mil oients. Així com TV3 és líder (excepte moments puntuals en què ho és Telecinco), falta molta feina per fer a Catalunya Ràdio.

Els caps de setmana Xavi Bundó segueix derrotant de molt Roger Escapa. El primer, amb el seu Via Lliure, té 474.000 oients dissabte i 493.000 diumenge. El segon, amb El Suplement, té 278.000 oients dissabte, 310.000 diumenge.

Sigui com sigui, queda clar que la Cadena Ser i Àngels Barceló es podrien convertir en la cadena i en la periodista que ocupin la segona posició. Ràdio feta en castellà a Catalunya superaria Catalunya Ràdio. Encara hi ha marge, però si tot segueix d’aquesta manera i Laura Rosel segueix perdent oients (ha baixat respecte Mònica Terribas) arribarà aquest moment. I no trigarà.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Catalunya Ràdio s’ensorra i un programa en castellà és a prop de la segona plaça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings