Casado la torna a fer grossa contra l’escola catalana

Casado parla “d’apartheid lingüístic” a Catalunya i demana a Sánchez “aplicar amb fermesa” la Constitució

Comparteix la notícia
Pablo Casado amb Inés Arrimadas

Pablo Casado amb Inés Arrimadas

Casado parla “d’apartheid lingüístic” a Catalunya i demana a Sánchez “aplicar amb fermesa” la Constitució

El president del PP, Pablo Casado, ha parlat “d’apartheid lingüístic” a Catalunya i ha demanat a Pedro Sánchez “aplicar amb fermesa” la Constitució. “Espanya està patint un cas terrible de segregació lingüística a un nen de cinc anys. No puc entendre com el Govern de Catalunya està assenyalant i perseguint a un nen perquè la seva família vol que se li ensenyi en espanyol”, ha afirmat Casado aquest dissabte des de la Casa de la Moneda de Santiago de Xile.

De fet, el líder del PP ha reiterat l’oferta dels senadors del PP per recuperar “les competències educatives” de Catalunya. “Si el Govern català no atén a raons i incompleix la sentència del Suprem, cal actuar. Això és intolerable i d’una extrema gravetat”, ha apuntat Casado.

“Jo demano a Pedro Sánchez, també com a pare de dues nenes, que protegeixi aquesta família de Canet. I que doni totes les eines legals a les forces i cossos de seguretat de l’Estat per acabar amb els violents que s’estan acarnissant amb aquest nen de cinc anys”, ha continuat el president del PP, que ho considera un símptoma més del “verí nacionalista a Espanya”.

“Fins a on pot arribar el silenci còmplice del govern amb els independentistes, que estan atacant un nen de cinc anys per parlar espanyol?”, s’ha qüestionat en veu alta el líder del PP, que ha volgut recordar que el castellà és “l’idioma d’Espanya i de més de 600 milions de ciutadans d’arreu del món”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings