Nova ocurrència de Casado contra Catalunya

Casado promet impulsar un nou delicte de rebel·lió sense violència

Comparteix la notícia
Pablo Casado

Pablo Casado parla de ser català

Casado promet impulsar un nou delicte de rebel·lió sense violència

El president del PP, Pablo Casado, s’ha compromès aquest dimarts a prohibir els indults a condemnats pels delictes de sedició i rebel·lió i a aprovar un nou delicte de rebel·lió impròpia, que no requereixi violència, assimilat al delicte d’alta traïció. En una taula rodona a sota el títol ‘Unitat nacional i estat autonòmic davant el nacionalisme’, ha apuntat que si arriba a la Moncloa dedicaran esforços a fer complir la llei a Catalunya i a recuperar la llibertat i que recuperaran el delicte de referèndum il·legal. Casado ha constatat que el que fa falta a Catalunya és “lleialtat” i “respecte a la llei”. També ha apostat per suprimir el Diplocat i l’Acció Exterior del Govern.

Entre d’altres mesures, Casado ha promès que modificaran la llei audiovisual per acabar amb la “propaganda pública” en mitjans com TV3 i Catalunya Ràdio i modificaran la llei educativa per garantir l’ensenyament en català i castellà. “Això és el que plantejava Sánchez en campanya. Ell no ho va complir i jo no menteixo”, ha conclòs.  

Per recuperar la prosperitat a Catalunya ha dit que rebaixaran els impostos, suprimiran l’impost de patrimoni, successions i donacions, reduiran els trams autonòmics de l’IRPF a les classes mitjanes i reduiran els obstacles administratius per crear noves empreses. També han dit que impulsaran un nou model de finançament autonòmic i apostaran per inversions en infraestructures com aeroports i rodalies. Finalment ha parlat de contenidors culturals, garantir el respecte per la propietat privada, la seguretat ciutadana i la seguretat jurídica per les empreses.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Nova ocurrència de Casado contra Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings