[VÍDEO]: El discurs absurd de Casado sobre “los catalanes” que recorda a M.Rajoy

Casado copia el “los catalanes hacen cosas” de M. Rajoy

Comparteix la notícia
El PP recula

Pablo Casado parla de ser català

Casado copia el “los catalanes hacen cosas” de M. Rajoy

El president del Partido Popular i cap de l’oposició, Pablo Casado, ha viatjat a la colònia. El líder del PP ha estat present a la reunió que el Cercle d’Economia ha celebrat a Barcelona. També hi havia altres personalitats importants com el Borbó i la plana major dels empresaris del Pont Aeri, amb Sánchez Llibre al capdavant. També hi havia representants de la Generalitat.

Pablo Casado va voler ser com Mariano Rajoy i pronunciar un discurs semblant a aquell de “los catalanes hacen cosas”. Té una rivalitat molt forta procedent d’importants dirigents del PP com Isabel Díaz Ayuso y Feijoo. Cadascú a la seva manera. Mentre la madrilenya és radical, el gallec és moderat. I ell està entre dues aigües. És per això que es va voler fer el simpàtic però en va sortir escaldat.

¿Quién es catalán? ¿El qué ha nacido en Cataluña? ¿El que paga impuestos en Cataluña? ¿Yo soy catalán si mañana me empadrono? ¿El que tiene un hijo, un padre o un abuelo catalán? ¿Contamos los apellidos catalanes? ¿Cual es el sujeto que decide por sufragio algo? 

Les xarxes socials han bullit. Alguns comentaris han estat més argumentats i altres en to de befa. Per començar, no ha de ser un espanyol que defineixi què és ser català. Només els catalans i cada persona pot decidir si se sent català o no. És una elecció personal. Un català que va a viure a Andalusia serà ell qui decidirà si és andalús o català. Doncs a la inversa igualment.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[VÍDEO]: El discurs absurd de Casado sobre “los catalanes” que recorda a M.Rajoy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings