Cop d’efecte de Casa Tarradellas a la comarca d’Osona

Casa Tarradellas posa en marxa un nou centre logístic i un magatzem robotitzat a Gurb

Comparteix la notícia
Cop d'efecte de Casa Tarradellas a la comarca d'Osona

Cop d'efecte de Casa Tarradellas a la comarca d'Osona

Casa Tarradellas posa en marxa un nou centre logístic i un magatzem robotitzat a Gurb

Casa Tarradellas acaba de posar en marxa un nou centre logístic i magatzem robotitzat a Gurb (Osona). L’espai, que ocupa una superfície de 4.700 metres quadrats i té capacitat d’emmagatzemar 9.000 palets, ha tingut un cost per l’empresa de 15 MEUR. Segons informa l’empresa, està dissenyat seguint criteris d’eficiència energètica i hi ha instal·lades més de 2.000 plaques solars fotovoltaiques que li proporcionen autonomia energètica.

A més, la planta està equipada amb circuits refrigerants naturals que suposen l’eliminació de l’ús de les calderes de combustible fòssil. Amb el nou centre logístic Casa Tarradellas manté l’aposta de l’empresa per la sostenibilitat amb el medi ambient. Des de l’any 2004 la companyia està equipant de plaques solars totes les seves instal·lacions i en l’actualitat compta amb més de 80.000 metres quadrats de plaques solars instal·lades. A més, enguany la companyia ha acreditat que el 100% de l’energia elèctrica consumida és d’origen renovable.

La inversió a Gurb arriba després dels bons números de 2020. En plena pandèmia l’empresa va tancar l’any amb una facturació de 1.062 milions d’euros, el que suposa un creixement del 8% respecte a l’exercici anterior.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Cop d’efecte de Casa Tarradellas a la comarca d’Osona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings