La carta-amenaça de Carrizosa al Conseller d’Esenyament

Carrizosa envia una carta a Cambray per avisar-lo de “responsabilitats penals” si no aplica el 25% en castellà

Comparteix la notícia
Carlos Carrizosa, de Ciudadanos

Carlos Carrizosa, de Ciudadanos

Carrizosa envia una carta a Cambray per avisar-lo de “responsabilitats penals” si no aplica el 25% en castellà

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha enviat una carta al conseller d’Ensenyament, Josep Gonzàlez-Cambray, per instar-lo a acatar “immediatament” la sentència del Tribunal Suprem que confirma el 25% en castellà a les escoles. En la missiva, Carrizosa avisa el conseller que si no ho fa, “no només estarà arrabassant un dret fonamental als ciutadans de Catalunya sinó que probablement incorrerà en responsabilitats penals”.

Carrizosa defensa que la carta del Departament d’Educació instant els centres educatius a no canviar res és “més pròpia d’un règim totalitari que d’un govern regional d’un estat democràtic de dret”. Carrizosa considera “absolutament insòlit” que un governant convidi funcionaris públics a “desobeir” una sentència judicial. I ha fet referència a la “mal anomenada immersió lingüística” ja que, per al líder de Cs, el que hi ha ara és un “sistema monolingüe en català profundament injust i perjudicial per als alumnes”.

“En democràcia el respecte a la llei i a les sentències judicials és garantia del respecte als nostres drets i llibertats fonamentals com a ciutadans i ningú no està per sobre de la llei, tampoc els polítics”, afegeix Carrizosa en la carta.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La carta-amenaça de Carrizosa al Conseller d’Esenyament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings