Carrizosa exigeix que “no se hable de Puigdemont y sus chiringuitos”

El líder de Ciudadanos a Catalunya, Carlos Carrizosa, reivindica “una diada bilingüe” i “més promoció de la cultura catalana que s’expressa en castellà”

Comparteix la notícia
Cs acusa VOX i PP

Carlos Carrizosa contra Cuevillas

El líder de Ciudadanos a Catalunya, Carlos Carrizosa, reivindica “una diada bilingüe” i “més promoció de la cultura catalana que s’expressa en castellà”

El president del grup parlamentari de Ciudanos (Cs), Carlos Carrizosa, ha demanat que s’acceleri la formació del Govern a Catalunya. “Hi ha molts problemes del dia a dia que no son aquestes reparticions i ‘xiringuitos’ sobre el paper de Puigdemont al nou Govern”, ha dit Carrizosa, que considera que “el que interessa als catalans no és això sinó que es resolguin els seus problemes”.

A les portes del Fnac de la Diagonal on ha anat a saludar Ferran Toutain, autor de ‘Imitación del hombre’ el líder de Cs ha reivindicat “una diada bilingüe” i ha reclamat al Govern “més promoció de la cultura catalana que s’expressa en castellà”. “Estem demanant que deixin de parlar de les seves reparticions de poder, dels ‘xiringuitos’, i que es posin a treballar a Catalunya perquè tenim una crisi econòmica sense precedents”, ha explicat. Ha advertit que només quan hi hagi Govern hi haurà un “interlocutor” per “començar a parlar de la repartició dels fons Europeus”.

Carrizosa ha dit que voldria que la diada de Sant Jordi “fos la vertadera diada dels catalans, diada de la unió, cívica, de les persones i no una diada reivindicativa amb gran substrat nacionalista”, ha manifestat.

El líder de Cs ha explicat que ha anat a demanar la signatura de Toutain perquè “representa aquest bilingüisme que es el majoritari a la societat catalana”. Carrizosa ha reivindicat que “hi ha cultura catalana en català i cultura catalana en castellà”.

Ha reclamat “defensar i promoure la cultural catalana que s’expressa en castellà” com el seu partit ha dit que ha demanat al Parlament. Ha criticat que “tots els organismes públics a Catalunya es decanten a vegades de forma unànime només en la cultura catalana en català”.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Carrizosa exigeix que “no se hable de Puigdemont y sus chiringuitos”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings