Fins i tot Carrizosa ho veu: “Volvemos al Estatut ilegal de 2006”

Comparteix la notícia

Carrizosa diu que l’Estat ha de tenir “un relat atractiu” en aquelles zones on Espanya “és impugnada”

Carlos Carrizosa, de Ciudadanos

Carlos Carrizosa, de Ciudadanos

Comparteix la notícia

Carrizosa diu que l’Estat ha de tenir “un relat atractiu” en aquelles zones on Espanya “és impugnada”

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha valorat que la situació política catalana “ha retrocedit anys” i ha tornat “almenys al moment del 2006, quan s’estava plantejant fer un Estatut inconstitucional”. En una xerrada en el marc de les Jornades d’Estiu organitzades per Societat Civil Catalana, Carrizosa ha culpat el govern espanyol de “desarmar” el constitucionalisme català amb la concessió dels indults als líders de l’1-O i ha permès l’independentisme ser qui “marca el terreny de joc”.

D’altra banda, el dirigent liberal ha reconegut que l’estat espanyol “no s’ha sabut prendre seriosament el repte disgregador que suposa el nacionalisme” i les “idees identitàries” a diverses regions del país. Així, el president de Cs al Parlament ha assegurat que si l’Estat no té “un relat atractiu per totes aquelles zones on Espanya és impugnada” i ho defensa “sense complexos”, el nacionalisme es “menjarà el terreny”. En aquest sentit, ha dit que el “vertader avenç del nacionalisme” ha estat la “innació del govern espanyol”.

D’altra banda, el líder de Cs ha criticat que la delegació catalana a la futura taula de diàleg, que ha qualificat de “taula de xantatge”, representi “una facció de Catalunya que té el Govern i que imposa unes condicions que no és el que vol la majoria de ciutadans”.

1 pensamiento sobre “Fins i tot Carrizosa ho veu: “Volvemos al Estatut ilegal de 2006”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings