Carmen Lomana la fa grossa amb una crítica al físic de Sofía de Borbón

Carmen Lomana opina sobre la Borboneta petita i l’espanyolada esclata

Comparteix la notícia
Carmen Lomana

Carmen Lomana

Carmen Lomana opina sobre la Borboneta petita i l’espanyolada esclata

El Dia 12 d’Octubre va tenir lloc el dia de la Hispanidad. Els espanyols celebren que van envair Amèrica i que van colonitzar un poble amb les seves costums i amb la seva llengua. També serveix per veure els reis espanyols Felipe i Letizia Ortiz i les nenes. En aquest cas, només una filla, la petita, ja que Leonor de Borbón està estudiant a Gal·les i no es va desplaçar.

L’acte militar al Paseo de la Castellana sempre aixeca molta polseguera. Xiulets a Pedro Sánchez, exhibició espanyolista i opinions sobre els membres de la Casa Reial. L’ex concursant de Supervivientes, Carmen Lomana, va voler opinar sobre el vestuari dels monarquies i va fer especial èmfasi amb Sofia Borbón. “Ese pelo, para un día tan importante… yo no le hubiera dejado esa melena a lo Pantoja, se lo hubiera recogido un poquito”.

Això no era tot: “El vestido es normal, pero al ser tan alta es demasiado corto, para mi gusto no hubiera enseñado tanto muslo. Tiene unas piernas que no ha salido a su madre, ha salido a la otra parte, las tiene un poco gordas…”.

L’espanyolada se li va llençar a sobre. Els espectadors d’Espejo Público van considerar que eren adequades aquestes crítiques a una nena de 14 anys que, per molt Infanta que sigui, és una adolescent.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings