Carmen Calvo sobre els indults: “Intentamos que Cataluña salga del procés”

Carmen Calvo nega que els indults siguin una “crítica” a una sentència

Comparteix la notícia
Carmen Calvo

Carmen Calvo

Carmen Calvo nega que els indults siguin una “crítica” a una sentència

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha defensat que els indults no són una “crítica” a una sentència i que “no tenen res a veure” amb el funcionament del poder judicial. En una entrevista aquest divendres al matí a Canal Sur, Calvo ha negat que sigui un debat jurídic, ha argumentat que és un instrument que “existeix en totes les democràcies” i que depèn del poder executiu.

La vicepresidenta ha afirmat que qualsevol govern “responsable de la política d’aquest país” ha “d’intentar per tots els mitjans prendre decisions perquè una part tan important del territori”, com és Catalunya, “surti d’aquest bucle melancòlic i frustrant d’intentar trencar l’ordre constitucional sense que ho pugui aconseguir”.

Calvo ha subratllat que es concedeixen indults “gairebé cada setmana” i, sobre les crítiques de membres del PSOE, ha afirmat que el partit socialista “és on ha d’estar”. La vicepresidenta ha remarcat que el posicionament del PSOE és el que marca el secretari general, Pedro Sánchez. D’altra banda, Calvo ha esperat que ERC “condueixi la política catalana a la realitat”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings