Carles Campuzano tracta amb condescendència Clara Ponsatí i la gent s’indigna

Comparteix la notícia

Carles Campuzano segueix les instruccions

Carles Campuzano tracta amb condescendència Clara Ponsatí i la gent s'indigna

Carles Campuzano tracta amb condescendència Clara Ponsatí i la gent s'indigna

Comparteix la notícia

Carles Campuzano segueix les instruccions

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha evitat entrar en polèmiques amb l’eurodiputada Clara Ponsatí, que en el seu retorn a Catalunya va carregar contra el Govern de Pere Aragonès en afirmar que és “una eina de l’ocupació espanyola”. “Ponsatí té molt dolor des de fa molt temps i el seu dolor l’hem de respectar”, ha afirmat a Catalunya Ràdio.

“No podem entrar en baralles ente tots aquells que són objecte de la persecució penal per part de l’Estat”, ha continuat Campuzano, sobre les crítiques de l’eurodiputada a l’opció de la consellera Meritxell Serret, que es va presentar davant del Tribunal Suprem i que aquest dimecres és jutjada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per desobediència en l’1-O.

Campuzano ha assegurat que el Govern “està al costat” de Ponsatí i ha dit que “el seu dolor i patiment és el de totes les persones perseguides per la justícia espanyola de manera molt injusta en els darrers cinc anys”.

El conseller de Drets Socials sosté que tant el cas de l’eurodiputada per Junts com el de Serret “posen de manifest que les conseqüències de l’opció penal de l’Estat per afrontar el conflicte amb Catalunya encara s’arrosseguen” tot i que s’estigui “desbrossant”, ha dit, “el camí de la repressió” i ha destacat que la supressió del delicte de sedició del Codi Penal “explica també l’arribada de Ponsatí”. 

Campuzano ha assenyalat que ara cal esperar el plantejament del Parlament Europeu ja que Ponsatí n’és membre i té immunitat europarlamentària i ha afirmat que l’ordre de detenció que es va dictar és “irregular”. 

Ponsatí va tornar aquest dimarts a Catalunya i va ser detinguda poc després de trepitjar Barcelona després de cinc anys d’exili. L’exconsellera i eurodiputada va ser posada en llibertat després de declarar davant del jutge i ha estat citada pel magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena pel 24 d’abril per comunicar-li el processament per un delicte de desobediència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.