Cop d’efecte de Caprabo per renovar les seves botigues a Catalunya

Les botigues de Caprabo milloraran un 20% l’eficiència energètica i potenciaran seccions d’ecològic

Comparteix la notícia
Importants canvis a Caprabo

Caprabo

Les botigues de Caprabo milloraran un 20% l’eficiència energètica i potenciaran seccions d’ecològic

Caprabo invertirà 13 milions d’euros en la renovació de més de 70 botigues a Catalunya per adaptar-les al nou entorn competitiu i a les necessitats dels nous consumidors. En total, la companyia té previst adequar uns 50.000 metres quadrats de superfície comercial, especialment a la demarcació de Barcelona, però també a Girona, Lleida i Tarragona. Les botigues renovades seran un 20% més eficients a nivell energètic i potenciaran seccions com la del producte ecològic i la parafarmàcia.

Entre les botigues que s’actualitzaran hi ha la primera de Caprabo, oberta el 1959 al carrer Sant Antoni Maria Claret del districte de Sant Martí de Barcelona. Segons el Director de Desenvolupament Corporatiu i Màrqueting de Caprabo, Jordi Lahiguera, el pla de transformació dels supermercats és un dels principals elements de l’estratègia de futur de la companyi, juntament amb la transformació de plataformes, la venda a Capraboacasa.com i el pla d’obertura de botigues.

Lahiguera ha explicat en un comunicat que les botigues renovades “mostren una molt bona evolució en vendes, amb creixement de doble dígit”. L’objectiu de Caprabo és tenir tota la xarxa transformada en els propers dos anys.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Cop d’efecte de Caprabo per renovar les seves botigues a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings