Èxit a nivell europeu d’aquest càmping català

El càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, premiat com el més sostenible d’Europa

Comparteix la notícia
Èxit amb les dades dels càmpings catalans

Èxit amb les dades dels càmpings catalans

El càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, premiat com el més sostenible d’Europa

L’Associació ADAC ha premiat el càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador com el més sostenible i respectuós amb el medi ambient d’Europa. Ho ha fet en una gala celebrada aquest divendres al vespre a Alemanya. L’entitat ha valorat, entre d’altres coses, que es tracta d’un establiment que ha introduït allotjaments 100% autosuficients energèticament, interconnectats de manera intel•ligent i que permeten compartir l’energia sobrant d’un allotjament a un altre.

La bona salut dels càmpings gironins també s’ha deixat veure en la categoria d’accessibilitat i canvi demogràfic on el càmping Saratà de Roses ha quedat finalista, igual que l’Empordà de l’Estartit, en aquest cas en la categoria de familiar. Cal tenir en compte que els càmpings gironins han mantingut els tretze reconeixements internacionals que tenien al revalidar els set premis TotCamping concedits per l’ANWB i els sis Superplätz que atorga l’ADAC, que equivalen a la categoria de cinc estrelles.

Els càmpings gironins distingits són: Laguna, de Castelló d’Empúries, Les Medes, de l’Estartit, Sandaya Cypsela, de Pals i Aquarius, L’Àmfora, Las Dunas, i La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. D’altra banda, els establiments reconeguts amb el Superplätz són: el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí, Les Medes, de l’Estartit i Las Dunas, La Ballena Alegre, l’Àmfora i Aquarius de Sant Pere Pescador.

Per al president de l’Associació de Càmpings de Girona Miquel Gotanegra, el premi, les dues nominacions i les distincions són “un reconeixement molt important a la feina que està fent el sector del càmping i demostren el gran nivell i l’excel•lència dels establiments gironins”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings