Un camioner la fa grossa a l’AP-7

També s’ha denunciat el camioner per conducció temerària, atès que anava a menys de 60 per hora

Comparteix la notícia
Mossos

Mossos

També s’ha denunciat el camioner per conducció temerària, atès que anava a menys de 60 per hora

Els Mossos d’Esquadra han multat el conductor d’un camió a Sant Julià de Ramis (Gironès) per circular amb un excés de pes de 5.740 quilos. En concret, el camioner transportava una càrrega de 9.240 quilos, quan el màxim a què estava autoritzat el vehicle era a 3.500.

Segons els càlculs dels Mossos, és un 264% més del permès. A banda, l’home conduïa sense targeta de transports, sense revisió de tacògraf i a una velocitat inferior a 60 quilòmetres per hora per l’AP-7. Per aquest últim motiu se l’ha multat per conducció temerària.

Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la matinada, quan una patrulla ha detectat el camió que circulava molt a poc a poc pel quilòmetre 55 de l’autopista. Segons informen els Mossos, les infraccions a la Llei d’Ordenació de Transports Terrestres, de pes, de manca d’autorització de transport i la manca de revisió del tacògraf ascendeixen a 9.003 euros, la resta de denúncies tenen un cost de 700 euros i 6 punts del permís de conduir.

El vehicle ha quedat immobilitzat en un lloc segur fins que se solucioni l’excés de pes i pugui continuar la ruta. El camió portava mobles de França cap a Mataró.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings