[VÍDEO]: Brussel·les diu això sobre els indults i ensorra l’espanyolisme

Brussel·les es pronuncia sobre els indults i desemmascara l’actitud antidemocràtica d’Espanya

Comparteix la notícia
Gerra d'aigua freda de la Comissió Europea a Pedro Sánchez per la llum

Pedro Sánchez

Brussel·les es pronuncia sobre els indults i desemmascara l’actitud antidemocràtica d’Espanya

La Comissió Europea ha explicat els indults als presos de l’1-O són una mesura constitucional per resoldre l’afer català. Preguntat sobre aquesta qüestió, el portaveu comunitari de Justícia, Christian Wigand, ha subratllat aquest dimarts que el posicionament de l’executiu comunitari respecte al conflicte entre Catalunya i l’Estat és “conegut” i ha insistit que és un “afer intern” d’Espanya que “ha de ser resolt d’acord amb la Constitució”. “Això inclou els indults”, ha afegit el portaveu comunitari.

D’aquesta manera, per molt que la dreta i l’extrema dreta espanyola intenti qüestionar aquesta mesura legal consistent en una mesura de gràcia que s’ajusta plenament a la Constitución espanyola i a la resta de l’ordenament jurídic. Una altra cosa és que l’ànim de venjança i de repressió no deixi veure més enllà.

És evident que Vox, PP i Ciudadanos volen aprofitar políticament aquest moment. Conscients de la catalanofòbia dels seus votants, volen imposar a Pedro Sánchez l’etiqueta de “traidor de España” i de ser còmplice de l’independentisme.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings