Bronca monumental entre Belén Esteban i Kiko Matamoros

Comparteix la notícia

Belén Esteban entra en directe a ‘Sálvame’ i s’enfronta a Kiko Matamoros després de l’entrevista sobre ella

Bronca monumental entre Belén Esteban i Kiko Matamoros

Bronca monumental entre Belén Esteban i Kiko Matamoros FOTO - Europa Press

Comparteix la notícia

Belén Esteban entra en directe a ‘Sálvame’ i s’enfronta a Kiko Matamoros després de l’entrevista sobre ella

Aquest matí ens hem despertat amb una exclusiva de Kiko Matamoros a la revista Lecturas amb un titular molt cridaner: “Belén Esteban ja no interessa”. Des que ha sortit la publicació aquest dimecres sabíem que això portaria cua perquè la col·laboradora és molt guerrillera… i la veritat és que aquesta tarda a ‘Sálvame Diario’ ha passat el que sabíem que passaria.

Després d’estar tractant l’entrevista de Kiko, Belén trucava a Jorge Javier Vázquez per explicar-li com estava després de l’exclusiva del seu company: “Em vaig assabentar ahir a la nit, vull dir una cosa i vull que quedi molt clar. Jo a la meva vida he lluitat per veure quin company fa més audiència, som un equip que es diu ‘Sálvame'”.

La col·laboradora assegurava que li “ha dolgut molt el titular de Kiko Matamoros” perquè no entén com “amb la núvia tan maca que té, amb els problemes que té amb la seva exdona” hagi de parlar-ne. De fet, li enviava un missatge molt directe: “Si te’n vas a l’Àfrica amb la teva xicota, parla del viatge”. Belén no entén com amb la relació tan bona que té amb ell n’hagi parlat així: “Ahir m’estava menjant un entrepà de llonganissa i m’ho subjectava, em deia ‘tranquil·la’… crec que no em mereixo aquest titular” i ha deixat clar que: “si estigués acabada els meus caps no volguessin que jo fos tres hores.

Em sento una privilegiada a la feina que tinc, em sembla penós que Kiko hagi de dir això. En la meva vida he fet jo una exclusiva parlant de Kiko Matamoros”.

La col·laboradora ha assegurat que li fa mal aquest tema perquè “en el fons creia que Kiko em tenia una mica d’afecte” i ara està segura que “no m’ho té” perquè “a una persona a qui tens afecte no li fas això “. Kiko, desmentia les paraules de Betlem i assegurava que: “Tenim una relació que no té res a veure amb la que teníem, l’he arribat a entendre en molts moments de la seva vida”.

“Li tinc molt afecte” confessava Belén i Kiko afegia: “i jo a tu Belén”, a la qual cosa la seva companya no es quedava callada i li deia: “doncs m’has fet molt de mal, em vas trencar el cor”. El nòvio de Marta López deixava clar que va fer cap a diverses setmanes l’entrevista i quan va saber el titular, ni s’acordava que havia dit això, i per això ell també s’ha sorprès: “Quan jo vaig veure el titular em vaig sorprendre, vaig escriure al director per a preguntar-li si havia dit jo això. Jo ho dic és que interessis menys perquè has apartat certs aspectes i l’audiència ho nota, però ho aplaudeixo perquè et veig més tranquil·la i feliç, això és el que dic”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.