[FOTO]: El bótox d’Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo copia a Letizia i té cara nova

Comparteix la notícia
Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo copia a Letizia i té cara nova

La dona de Leo Messi i mare dels seus fills, Antonela Roccuzzo, s’està adaptant a la nova vida de Paris. La família viu a un palauet valorat en 50 milions d’euros i que els costa 150.000 euros al mes. Segurament li agradava més Barcelona, però a París no hi està malament. Tant és així que ha decidit practicar-se diferents operacions d’estètica i s’ha rejovenit. Ho fa Letizia Ortiz, doncs ella també.

També és habitual veure-la al gimnàs. És aquí on hem vist que alguna cosa no quadrava. Potser perquè porta maquillatge fent esport, per la suor o pel bòtox. Ha estat deixar Barcelona i se li ha inflat la cara. Els experts asseguren que aquestes operacions estètiques en són l’explicació.

“Wow, está distinta”, fue uno de los comentarios que recibió en Instagram, mientras que en Twitter hubo menos piedad y varios usuarios aseguraron que se hizo algún retoque o intervención quirúrgica”. Així ho explica el digital Contexto.
“Acabo de ver lo que se hizo Antonela Roccuzzo en la cara, estoy destrozado”, “se metió ácido hialuriónico en la boca” y “¿qué se hizo Antonella Roccuzzo? Ahora tiene cara de que te mete en una estafa piramidal”
, continua la citada font.

Els nens segueixen adaptant-se a París. Nova escola, nous amics. Abans vestien amb la samarreta del FC Barcelona, ara amb la del París Saint Germain. Sembla ser que aquest canvi és el que més els està costant. Són fills del seu pare però també són del Barça.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings