Els botons franquistes d’Enrique Ponce

El torero Enrique Ponce sempre ha estat molt de dretes i els seus botons ho demostren

Comparteix la notícia
Enrique Ponce

Enrique Ponce

El torero Enrique Ponce sempre ha estat molt de dretes i els seus botons ho demostren

Enrique Ponce és un torero espanyol que ja va a la baixa. Ponce portava molts anys casat amb Paloma Cuevas però es van acabar separant perquè el torero es va enamorar d’una noia molt més jove. Des d’aleshores ha tornat a ser protagonista de programes del cor com Sálvame, sempre pendents de les fotos que la parella penjava a xarxes socials i dels missatges tronats del torero.

La professió de torero sempre s’ha considerat de dretes i molts d’ells han participat en política a les files de PP i VOX. Fins i tot Albert Rivera es declarava taurí. Després va dir tot el contrari quan va voler donar l’enèssim gir al partit. Enrique Ponce també simpatitza amb postures de dreta. O d’extrema dreta en el seu cas.

Almenys això sembla si s’observa una foto que es va fer el mateix Enric Ponce abans d’una festa de toreros a la plaça de braus de Las Ventas. La jaqueta del torero estava decorada amb monedes de 50 pessetes on s’hi pot veure ben gran la cara del dictador. No hi ha excusa possible. Es veu perfectament i la intencionalitat és clara:

L’apoderat del torero s’ha intentat excusar dient que “Enrique tiene este traje, como tiene otros con otro tipo de monedas, desde hace mucho tiempo. Y se lo ha puesto ya unas cuantas veces en varias plazas sin que se arme tanto alboroto. A él le gusta poner monedas como botones, es igual cuáles sean, así que no creo que haya que sacar grandes conclusiones sobre el asunto”.

Però no ha col·lat. Enrique Ponce finalment ha donat la cara per dir una resposta molt similar: “Me hice la chaqueta por la moneda en sí”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings