L’oferta de Bonpreu de productes del Delta de l’Ebre per fer la millor paella

Comparteix la notícia

Bonpreu continua creixent com a supermercat de referència a Catalunya

L'oferta de Bonpreu de productes del Delta de l'Ebre per fer la millor paella

Bonpreu

Comparteix la notícia

Bonpreu continua creixent com a supermercat de referència a Catalunya

En el sector de l’alimentació hi ha una forta competència. Grans cadenes de supermercat es ‘barallen’ entre elles per aconseguir la major quota de mercat i convèncer els seus clients. El grup Esclat Bon Preu, amb seu a les Masies de Voltregà és l’empresa més important de casa nostra i treballa cada dia per continuar creixent.

Bonpreu competeix amb un altre gran com és Mercadona, que té més presència de mercat a Espanya i que una campanya de preus baixos gràcies a la seva marca blanca i després d’escanyar econòmicament alguns dels seus productors i proveïdors. També hi ha altres cadenes de supermercats com Dia, Caprabo, Lidl, Aldi, però amb menys presència i menys pes comercial que Bonpreu.

El supermercat català s’esforça per oferir cistelles de productes en oferta. El client compra conjuntament una bossa preparada i el preu rebaixat és molt inferior a la suma que costarien si aquests es compressin de manera independent. Un exemple és un lot estalvi de productes de neteja (detergent, suavitzant, rentavaixelles i netejador del WC) per 11,99 euros.

Bonpreu també té disponible en oferta productes del Delta de l’Ebre per fer una paella excel·lent. Arròs Montsià Extra i un quilo de musclos del Delta per 3,99 euros el quilo. Caldrà afegir-hi altres productes, però aquest arròs és garantia d’èxit.

Hi ha mil receptes de paelles, però en proposem una. Per a 4 persones es necessiten 400 grams d’arròs, 8 unitats de gambes, 1 sèpia, 100 grams de musclos, 1 pebrot verd, 2 grans d’all, 3 tomàquets, 1,2 litres de brou de peix, oli d’oliva, sal i pebre.

Primer marcarem les gambes i les reservarem. Afegirem la sèpia i el pebrot verd. Quan aquest agafi color, afegirem els alls picats i també el tomàquet ratllat. Quan el sofregit estigui ben fet, afegirem l’arròs. Tot seguit hi afegirem el brou de peix. Quan ja gairebé estigui tot acabat, tornarem a afegir-hi les gambes perquè s’acabin de cuinar. Els musclos que sobren es poden servir com a entrant.

Bonpreu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.