Mor de covid-19 l’únic bomber madrileny que s’havia negat a vacunar-se

El Covid-19 acaba amb la vida del bomber madrileny rebel

Comparteix la notícia
Bomberos Madrid

Bomberos Madrid

El Covid-19 acaba amb la vida del bomber madrileny rebel

Tenia 48 anys i estava destinat a Lozoyuela. De 1.300 efectius que té aquest cos, és l’únic que ha perdut la vida i, casualitats de la vida, no estava vacunat. La notícia la coneixíem el passat 31 d’agost, quan el perfil de Twitter del 112 de la Comunidad de Madrid, donava aquesta informació tràgica.

El missatge no explicava les causes de la mort. No havia caigut “en acto de servicio”. Poc després es va conèixer la realitat. Havia perdut la vida molt jove, en una edat en la qual no li tocava marxar. Havia patit coronavirus i va decidir, lliurement, no vacunar-se.

Queda clar amb aquesta mort que cal vacunar-se. La inoculació del fàrmac no és obligatòria però és altament recomanable. Cert és que tot i haver-se vacunat, una persona pot patir la malaltia, però la pateix amb uns efectes molt més lleus i el risc de mort disminueix.

Actualment, molta de la gent que ocupa places d’hospital (de planta o d’UCI) no estan vacunats. De manera que la importància de la vacuna és doble: no patir complicacions i no saturar els centres hospitalaris, de manera que no es posarà en risc la sanitat pública.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Mor de covid-19 l’únic bomber madrileny que s’havia negat a vacunar-se

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings