El dibuix viral de la filla de la cantant Beth

La filla de la Beth ha fet un dibuix que no ha agradat a l’espanyolada

Comparteix la notícia
Beth

Beth

La filla de la Beth ha fet un dibuix que no ha agradat a l’espanyolada

Beth Rodergas és una cantant catalana de Súria. La vam conèixer gràcies a la seva participació al programa Operación Triunfo i per la seva participació a Eurovisión representant l’Estado español, ara fa vint anys. Ha passat molt de temps des d’aleshores i Beth té una filla, la Lia, de nou anys. I un fill, en Kai. Ella i el seu marit, en Joan Boix, tenen una família de conte.

És una nena preciosa que, com tots els infants de la seva edat, dibuixa. I, per cert, ho fa molt bé. La seva mare, la Beth, va publicar la imatge al seu perfil d’Instagram i aquesta va tenir molta repercussió i va aconseguir molts comentaris de suport i d’admiració.

Dibuix filla Beth
Dibuix de la filla de la Beth

Autoretrat de Lia“, ha escrit la Beth sobre la seva filla. Hi ha afegit una emoticona d’una cara amb cors vermells. Els comentaris també han elogiat el talent de la nena. Queda clar que està enamorada de la seva família, de la seva feina i del seu país. I no dubta en exposar-ho a xarxes socials, especialment a Instagram, on hi té unes imatges precioses de casa seva i de les seves aficions. Val la pena fer-hi una passejada i fer una mica el tafaner.

Beth Rodergas emociona els seus seguidors

Beth, tot i participar a Eurovisión 2003 amb la ‘canción Dime’ i quedar en una posició més bona que altres cantants posteriors, no és estimada ni valorada per l’espanyolada. L’única raó és que és catalana. I encara pitjor: independentista.

La cantant catalana parella de Manuel Carrasco a l’acadèmia mai ha amagat els seus sentiments i el seu desig d’una Catalunya independent. També ha estat sempre una clara defensora de la llengua catalana i així ho ha deixat palès en diverses publicacions a xarxes socials i en diferents intervencions als mitjans de comunicació.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “El dibuix viral de la filla de la cantant Beth

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings