Bertín Osborne defensa el seu amic José Luis Moreno, detingut per més d’una desena de delictes

Bertín Osborne declara el seu amor a José Luis Moreno

Comparteix la notícia
Bertin Osborne

Bertin Osborne

Bertín Osborne declara el seu amor a José Luis Moreno

El cantant i presentador de televisió Bertin Osborne, és un dels personatges més estimats per l’espanyolada. És polifacètic. Tant el podem veure fent d’actor, com cantant sobre un escenari, gestionant una empresa de conyac amb un toro a l’etiqueta o convidant Isabel Díaz Ayuso a casa seva. La seva opinió és escoltada i els periodistes li han preguntat sobre la detenció de José Luis Moreno.

Osborne ha lamentat aquesta actuació policial i judicial i ha considerat que “José Luis Moreno es más que un amigo, como un hermano”. La veritat és que a aquest germà l’han detingut per participar en una xarxa internacional d’estafadors. El productor televisiu, de 76 anys, va ser posat en llibertat després d’abonar una fiança de tres milions d’euros, una quantitat que no li va costar gens ni mica obtenir.

De fet, Moreno va ser un dels convidats d’aquesta última edició de ‘Mi Casa es la Tuya’. Es va veure molt bona sintonia entre amfitrió i convidat, entre presentador i productor. Està clar que ambdós són dues figures molt importants de la indústria de la televisió. “Más que un amigo: es como un hermano”, va assegurar Osborne sobre la figura de José Luis Moreno.

Tot i això, l’empresari del toro va voler evitar parlar més del compte. “Me ha sorprendido mucho y lo siento. Yo entiendo que tienes que preguntarme, pero no quiero hablar de esto y ya está. Me largo”, va continuar, deixant al periodista amb la paraula a la boca i demostrant la seva mala educació.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Bertín Osborne defensa el seu amic José Luis Moreno, detingut per més d’una desena de delictes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings