Vol superar al Borbó: La nova nòvia de Bertín Osborne… va sortir amb Kiko Rivera

Bertin Osborne té nòvia nova

Comparteix la notícia
Bertin Osborne

Bertin Osborne

Bertin Osborne té nòvia nova

El cantant Bertin Osborne canvia de nòvia o d’amant com aquell que canvia de copa de vi. Almenys els darrers mesos. I això que és un gran amant dels vins i dels destil·lats, així com dels embotits ibèrics i altres productes càrnics. Així ha quedat clar durant les seves intervencions en el programa de Telecinco que ensenya casa seva i convida famosos per entrevistar-los. Una espècie de ‘Convidat’ d’Albert Om però a casa de l’artista.

A principi de 2021, Osborne feia oficial la seva separació de Fabiola Martínez. Ho explicava la periodista Emma García en el programa ‘Viva la Vida’. Un matrimoni de catorze anys i dos fills en comú: Kike i Carlos. De seguida es va especular en l’existència d’una tercera persona, que hauria trencat la bonica relació d’amor.

Osborne no arriba al nivell de Julio Iglesias però poc li deu faltar. Ara, s’ha enamorat d’una noia de 34 anys, cambrera i ex de Kiko Rivera. Estem parlant de Chabeli Navarro. Va participar a Mujeres y Hombres y Viceversa. Allà va trobar l’amor amb Ferchu, amb qui va tenir una filla, la Daniella, l’any 2015. Ells van trencar la relació i ara Bertin Osborne l’ha pescat. O ella l’ha pescat a el.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Vol superar al Borbó: La nova nòvia de Bertín Osborne… va sortir amb Kiko Rivera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings