Acusen Bertín Osborne de deure aquests diners des de fa dècades

Bertín Osborne deuria diners a aquesta coneguda cantant

Comparteix la notícia
Bertin Osborne

Bertin Osborne

Bertín Osborne deuria diners a aquesta coneguda cantant

No en tenim proves, només una declaració de la perjudicada. Les parts implicades són sobradament conegudes a Espanya. Són persones del món de la música i de l’espectacle. Una d’elles és la cantant Lolita Flores, que participar al programa de La Sexta que presenta Núria Roca. Allà, va aprofitar per sincerar-se i va explicar un episodi del passat molt tèrbol. Segons ella, Bertin Osborne li deu diners.

El cantant, empresari, presentador de televisió i moltes coses més no hauria pagat un deute contret fa molts anys. Estem parlant d’una quantitat que no suposaria cap contratemps per Osborne, atesa la seva capacitat econòmica i patrimoni que ha acumulat durant els últims anys. Ara, els espectadors es pregunten si la denúncia de Flores servirà perquè l’home dels conyacs li torni els diners.

Si, si. Bertín tiene un despiste muy grande porque todavía me debe 10.000 pesetas desde hace 50 años“. En aquell moment, Roca va voler treure ferro a l’assumpte i va defensar el polivalent Osborne: “Oye pues seguro que no se acuerda porque con lo despistado que es…“. Ella no sortia d’aquella situació:  “Sí se acuerda, sí. Las 10.000 pesetas todavía me las debe“.

No sabem si després d’aquestes declaracions li ha tornat 60 euros o un altre import que inclouria interessos i la inflació, però el cas és que ell ha quedat en una posició molt tocada. Els diners s’han de tornar i els deutes s’han de saldar.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings