Belén Esteban destrossa Miguel Bosé i altres “cuñados” antivacunes

Fins i tot Belén Esteban té més enteniment que tota la tropa negacionista

Comparteix la notícia
Belén Esteban

Belén Esteban

Fins i tot Belén Esteban té més enteniment que tota la tropa negacionista

La pandèmia de covid-19 ha estat un autèntic desastre a tots els nivells. S’han perdut moltes vides i les conseqüències emocionals per la població també han estat importants. La crisis econòmica fa preveure uns propers anys molt difícils i l’excusa de la pandèmia ha servit perquè molts aparquin la independència amb l’excusa de la crisi. Com si les dues coses no estiguessin relacionades.

Per acabar-ho d’adobat han aparegut tota una sèrie de personatges amb teories absurdes sobres les vacunes. Com si fossin una secta s’han dedicat a predicar que hi ha una conspiració per acabar amb la població mundial i que la vacuna és perillosa i fins i tot mata. No aporten cap evidència científica, només vídeos que circulen per Internet amb arguments no demostrats i de persones que diuen ser metges i moltes de les quals no ho són ni ho han estat mai.

Un d’aquests personatges és Miguel Bosé. El cantant ja porta temps en actitud molt estranya i creient-se totes les teories de la conspiració. La darrera d’elles relacionada amb el 5G. Això ha dit: “Hi ha menys ocells perquè el 5G s’està carregant a tots els pardals, però fora hi ha una naturalesa plena de vida i un aire que no conté ni rastre dels virus“.

Quan Belén Esteban ho va escoltar no se’n va poder estar de dir de tot. Demostrant molt més enteniment que aquests personatges perillosos com Miguel Bosé: “Ara els ocells amb el tema del 5G. Ja n’hi ha prou, és que és acollonant. Em poso les mans el cap cada vegada que l’escolto… vinga home!”.

Miguel Bosé té altres teories conspiratives com per exemple que el què provoca morts no és la pandèmia sino la vacuna. Com sempre sense cap mena de prova: No és el covid el que està provocant les morts, sinó la vacuna“.

Belén Esteban se’n feia creus: “Aquest senyor és viròleg? És metge? Sap realment el que és el covid? Que han vingut les teves germanes a plató per dir que la teva mare ha mort de covid!“.

I remata Belén Esteban: “La pena és que no entenc com encara no l’hagi agafat“.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Belén Esteban destrossa Miguel Bosé i altres “cuñados” antivacunes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings