Cal renovar-lo urgentment: El Bayern vol fer això amb Gavi

El Bayern vol pescar al Camp Nou

Comparteix la notícia
Gavi, Barça

Gavi, Barça

El Bayern vol pescar al Camp Nou

Si abans era una simple sospita, ara ja és una realitat i no hi ha cap mena de dubte. El Bayern de Munich vol pescar al Camp Nou. Considera que el FC Barcelona és un mar perfecte per endur-se joves jugadors i amb una gran projecció els propers anys. En un altre article us explicàvem que els bavaresos s’estaven plantejant presentar una oferta per Pedri, doncs ara volen fer exactament el mateix amb Gavi.

El jugador canari és present i futur del FC Barcelona. Tot i que està lesionat, el Barça confia plenament en ell. La millor prova és la gran presència que va tenir la temporada passada, tant a nivell de club com de la Selecció Espanyola. D’aquesta manera, els alemanys volen posar sobre la taula 80 milions d’euros i estan disposats a oferir-li un salari de 14 milions d’euros (en cobra 3,5). El Barça es remet a la clàusula de rescissió fixada en 1000 milions.

Doncs bé, la mateixa operació es podria repetir amb Gavi. El futbolista andalús també ha despertat l’interès bavarès. Té 17 anys i ja s’ha fet un lloc a l’onze de Luis Enrique. Les converses amb el seu representant Iván de la Peña ja han començat i la intenció de club i jugador és renovar el contracte. Tot i això, les ofertes són temptadores i les estan escoltant.

Fa uns dies va ser el Chelsea que va fer una altra oferta per Gavi. En aquest cas va ser de 50 milions d’euros, que és l’actual clàusula de rescissió del jugador. El Barça s’hauria d’afanyar, doncs, a pactar una renovació a l’estil Pedri. D’aquesta manera, el jugador quedaria totalment blindat i cap equip seria capaç d’abonar la clàusula dels 1.000 milions.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings