Aquesta multinacional anuncia un ERO que afecta a Catalunya

Bayer planteja als sindicats un ERO que afectarà 85 treballadors a l’Estat, inclosa la plantilla de Sant Joan Despí

Comparteix la notícia
Es calcula que es crearà aquest número de llocs de treball a Catalunya entre 2021 i 2022

Els ajuts leader creen llocs de treball

Bayer planteja als sindicats un ERO que afectarà 85 treballadors a l’Estat, inclosa la plantilla de Sant Joan Despí

La multinacional farmacèutica Bayer ha comunicat aquest divendres als representants dels treballadors que iniciaria un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) per extingir el contracte de 85 treballadors a l’Estat, que pot afectar el centre de Sant Joan Despí, que dona feina a prop de 600 persones.

Segons l’empresa, la mesura respon a la necessitat d’adaptar-se a la transformació digital, als canvis de preferències dels professionals i a la irrupció de noves formes de treball i organització més flexibles. Al seu torn, els sindicats han rebutjat el procés d’acomiadament col·lectiu que se centrarà en la divisió de farmacèutica i salut del pacient. Per UGT, l’ERO és “totalment injustificat” en el context actual.

Segons el sindicat, la ràtio de facturació dels medicaments en cartera donen prou rendiment perquè tothom sigui necessari en el seu lloc de treball. La farmacèutica ja ha fet dos ERO “pràcticament seguits”, amb una pèrdua de més de 120 treballadors de la plantilla, afegeix la UGT.

El període de consultes de l’ERO començarà el 10 de novembre i s’allargarà, com a mínim un mes. En un comunicat, Bayer s’ha compromès a “actuar de manera socialment responsable i amb la major transparència possible”, respectant el procés de converses amb els sindicats.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Aquesta multinacional anuncia un ERO que afecta a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings