Relliscada monumental de Bartomeu: Més a prop de la presó

Comparteix la notícia

Els Mossos entren a casa de Bartomeu

Josep Maria Bartomeu va a missa abans de veure el partit

Josep Maria Bartomeu va a missa abans de veure el partit

Comparteix la notícia

Els Mossos entren a casa de Bartomeu

Encara que sovint no se’n parli, la investigació segueix oberta i els Mossos d’Esquadra continuen fent la seva feina. Poc a poc, van recopilant proves sobre el cas Barçagate, que afecta de ple l’expresident Josep Maria Bartomeu que, a més de ser el pitjor president de la història del Barça, també es podria convertir un altre president que trepitja la presó. De moment, hem de considerar que és innocent fins que no es demostri el contrari.

La policia catalana ha entrat a casa de l’expresident segons ha explicat el programa Que T’hi Jugues de Ser Catalunya. Han explicat que van trobar una llibreta amb unes anotacions en les quals es detallava quins eren els passos a seguir i com justificarien la contractació de l’empresa Nicestream, de la qual depenia I3 Ventures.

Hem de recordar que I3 Ventures és una consultora de dades que duu a terme campanyes de creació de contingut en xarxes socials i també fa tasques de posicionament i de millora de la imatge dels seus clients. Presumptament, es van utilitzar bots i comptes falsos per traslladar una imatge al barcelonisme.

Els Mossos han requerit al Barça perquè lliuri les actes de la due diligence que PriceWaterhousCoopers (PWC) va fer sobre el BarçaGate. El Jutjat comença a tenir moltes proves que serviran perquè la Fiscalia tingui un material suficient per construir una acusació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings