Un esbirro de Bartomeu col·locat ara al Gobierno de España pressiona Laporta de forma indecent

Albert Soler, gran amic de Josep Maria Bartomeu

Comparteix la notícia
Albert Soler

Albert Soler

Albert Soler, gran amic de Josep Maria Bartomeu

Directiu en l’època de Josep Maria Bartomeu, Albert Soler, és ara director general del Consejo Superior de Deportes. Està intentant pressionar Joan Laporta perquè el president del Barça accepti el crèdit del fons britànic CVC i amb el qual Javier Tebas, president de la Liga, vol seguir en el poder i acabar amb el projecte de la Superliga ideat per Florentino Pérez i compartit pel Barça.

Aquests últims dies, Joan Laporta i Florentino Pérez s’han reunit amb Soler i amb el Ministre Miquel Iceta per tal de canviar la Llei i assegurar que els clubs que no són societats (Barça, Madrid, Osasuna i Athletic) la llibertat per fixar l’aval entre el 3 i el 15%.

Tot i que segurament la Llei es modificarà, Tebas i Soler intenten pressionar Laporta perquè accepti aquest acord, ja que són conscients de la mala situació econòmica del club.

Cal recordar que Soler era la mà dreta de Bartomeu i un dels homes més importants en la pèssima gestió del club. Tebas l’estaria utilitzant per tal de deixar fora de joc Laporta i, de retruc, Florentino. I és que Laporta va aprovar els pressupostos a mitjans d’octubre, però té fins a finals de novembre per assegurar avals. Si no aconsegueix el 15% dels 765 milions previstos, haurà de retre comptes davant de la Ley del Deporte i podria estar obligat a dimitir.

Comparteix la notícia

6 pensamientos sobre “Un esbirro de Bartomeu col·locat ara al Gobierno de España pressiona Laporta de forma indecent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings