El possible fitxatge estrella del Newcastle: Bartomeu el va deixar escapar mentre fitxava Pjanic i inútils diversos

Bartomeu no va voler fitxar Adama Traore

Comparteix la notícia
Josep Maria Bartomeu, Barça

Josep Maria Bartomeu, Barça

Bartomeu no va voler fitxar Adama Traore

Josep Maria Bartomeu s’ha convertit en el pitjor president de la història del FC Barcelona. La seva gestió va ser nefasta i encara n’arrosseguem les conseqüències. Va deixar escapar una de les perles de la Masia, Adama Traoré. El jove extrem de l’Hospitalet de Llobregat se’n va anar a l’Aston Villa anglès a canvi de 10 milions d’euros, un preu molt baix si tenim en compte el talent i la projecció.

De seguida va marxar al Middlesbrough i després va anar a parar al Wolverwampton, on ha acabat d’explotar i s’ha convertit en un jugador de nivell. Té 25 anys i és u n dels extrems més desitjats de la Premier League, fins al punt de ser desitjat per moltes equips d’Europa. Bartomeu el va deixar marxar. Evidentment es va equivocar.

Ara, el Newcastle United de Mohammed bin Salman s’ha interressat en els seus serveis. El príncep hereu de l’Aràbia Saudita ha revolucionat el mercat anglès i està disposat a fer del Newcastle un equip de bandera. Tot el contrari que l’expresident, que ha fitxat personatges com Pjanic, Umtitit i altres noms que no han acabat d’explotar al Barça.

El Liverpool també s’ha interessat en ell, així que el Barça ho té realment complicat si vol que aquest jugador torni a trepitjar la gespa del Camp Nou com a jugador blaugrana. Té molta competència i molts equips europeus que estan més ben posicionats.

Comparteix la notícia

5 pensamientos sobre “El possible fitxatge estrella del Newcastle: Bartomeu el va deixar escapar mentre fitxava Pjanic i inútils diversos

  1. Desmeritat els jugadors amb la paraula inútils em sembla periodisme mediocre. Poden ser més bons o menys pel Barça, però aquest qualificatiu sobra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings