[FOTO]: Barcelona es converteix en un femer

Barcelona s’ha convertit en un femer per culpa dels incívics

Comparteix la notícia
Ada Colau

Ada Colau

Barcelona s’ha convertit en un femer per culpa dels incívics

La ciutat de Barcelona de l’alcaldessa Ada Colau s’ha convertit en un autèntic femer, un abocador de deixalles. Fa fàstic i ningú a res per millorar la situació. Es podria augmentar el servei de neteja, es podria multar els incívics, es podrien comprar més contenidors… Moltes opcions però no es pren cap decisió. L’Ajuntament prefereix fer illes innecessàries i posar blocs de formigó que posen en perill la vida de ciclistes i motoristes.

La zona on s’ha pres la fotografia és la cantonada situada entre els carrers València i Bailén, a l’Eixample. La brossa no està a l’interior dels contenidors sinó que està al carrer, a la vorera. Per la raó que sigui, perquè els recipients estan plens (mala gestió de l’Ajuntament) o perquè els ciutadans són uns porcs (també falta de capacitat sancionadora d’Ada Colau, apel·lant al bonisme). Ella prefereix enganxar adhesius a les bosses amb cares contentes o tristes.

La imatge l’ha compartit l’usuari Albert Pascual i s’ha fet viral. Si Barcelona vol ser una ciutat potent de cares al turisme no pot tenir carrers i places com si fossin un femer. Els turistes venen a Catalunya perquè s’hi senten bé, gaudeixen de la cultura i de la gastronomia. No vindran si veuen carrers com aquest. És clar que si es posen límits a l’arribada de creuers i es frena el creixement de l’economia, tampoc cal tenir els carrers en perfectes situacions.

Aquesta sensació que la ciutat bruteja ha augmentat arran de l’arribada d’Ada Colau a l’Ajuntament. Anys enrere, amb Xavier Trias i, fins i tot, amb els mandats socialistes, Barcelona estava en perfecte estat de revista. Cal prendre decisions de manera immediata.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTO]: Barcelona es converteix en un femer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings