El migcampista que no va fitxar pel Barça aquest estiu: Els motius i la possibilitat de tornar-ho a intentar

Renato Sanches podria ser del Barça

Comparteix la notícia
Joan Laporta

Joan Laporta

Renato Sanches podria ser del Barça

El FC Barcelona busca urgentment jugadors que reuneixin les tres ‘B’. Jugadors bons, bonics i barats. Es necessiten futbolistes amb la qualitat suficient per jugar al Barça, que tinguin un contracte atractiu i que no tinguin massa pretensions econòmiques. No sempre és fàcil aconseguir-ho, però no impossible. Amb la greu crisi sanitària del coronavirus, les economies dels clubs no estan per tirar coets, de manera que ha canviat -i canviarà- la manera de fitxar.

El Barça s’ha fixat en Renato Sanchez, migcampista portugués del Lille. Ja s’hi va fixar l’estiu passat però, finalment, el seu fitxatge no va ser una realitat. Té 24 anys i molt de futur. Una lesió va fer descartar la seva incorporació, però ara sembla que torna a estar en un bon moment de la seva carrera. “Si no me hubiera lesionado, habría fichado por el Barcelona este verano porque los dos clubes ya estaban de acuerdo”, va arribar a dir el propi jugador.

A Xavi Hernàndez li agrada i si l’entrenador hi dona el vistiplau, el jugador ho té fet. Són molts els clubs europeus que li van al darrere, de manera que el FC Barcelona tindrà altres competidors a l’hora de negociar amb ell. La qüestió econòmica serà difícil, ja que els altres clubs tenen una situació millor que la del Barça, però Joan Laporta pot vendre un projecte esportiu molt interessant amb l’arribada del terrassenc.

Segons el portal Transfermarkt, té un valor de mercat de 30 milions d’euros. El problema és que acaba contracte l’any 2023, de manera que el Lille l’ha exigirà un preu de traspàs si no vol córrer el risc d’esperar a l’any següent i veure com el jugador marxa de franc.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings