El Barça es queda sense un dels porters desitjats

André Onana descarta el Barça

Comparteix la notícia
Camp Nou

Camp Nou

André Onana descarta el Barça

La porteria del FC Barcelona és una de les posicions més difícils de cobrir. És complicat trobar un porter de gran nivell, sòlid sota pals, amb gran domini del joc de peus i que ajudi a guanyar partits. Marc Andre Ter Stegen, tot i algunes actuacions negatives dels últims temps, sembla que ha aconseguit fer-se amb aquest rol i és difícil que un nou porter li discuteixi la titularitat.

Joan Laporta s’havia fixat en el porter de l’Ajax, André Onana, com a porter suplent i també com a jugador amb el nivell suficient per discutir (o qüestionar) la titularitat de l’alemany. Una figura perfecta per crear una competitivitat sana que ajudaria a millorar el nivell d’ambdós. Tot i això, el camerunès ha triat la lliga italiana i jugarà a l’Inter de Milan.

Onana sap que la porteria de l’Inter està perfectament coberta per Samir Handonovic. Té 37 anys i va arribar a l’equip l’any 2012 des de l’Udinese. A partir d’ara, gaudirà d’una clara competència amb el porter camerunès, la mateixa competència que hauria tingut Ter Stegen al Barça si finalment aquest porter hagués vestit de blaugrana.

Onana, que ja havia participat a les categories inferiors del FC Barcelona, ha vist en l’Inter i en l’edat del porter titular una oportunitat millor pel seu futur professional. La figura de porter suplent del Barça és complicada, ja que qualsevol futbolista sap que seurà a la banqueta i ha d’estar disposat a assumir aquest rol.

El club treballa per aconseguir la baixa de Neto. El porter suplent no està tenint gens protagonisme (llevat de les seves aparicions esporàdiques a la Copa del Rei) i el club el vol substituir per un altre nom que sigui capaç de posar la por al cos de Ter Stegen i donar-li un toc d’atenció.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings