Un exjugador del Barça de bàsquet destrossa Ana Rosa Quintana pel tracte als presos

Juan Domingo de la Cruz, ex del Barça, parla clar contra Ana Rosa Quintana

Comparteix la notícia
Juan Domingo de la Cruz

Juan Domingo de la Cruz

Juan Domingo de la Cruz, ex del Barça, parla clar contra Ana Rosa Quintana

Telecinco és un dels mitjans de comunicació espanyols més contraris a la independència de Catalunya. La seva catalanofòbia no té límits i la periodista estrella dels matins, Ana Rosa Quintana, guanya el premi. El dia 23 de juny, vigília de Sant Joan, els presos polítics van sortir de la presó i la periodista madrilenya no es va poder aguantar i va bolcar el seu odi contra els presoners alliberats.

“Los presos del procés salen de prisión” va explicar Quintana en tornar de la publicitat. Era un mal dia per a ells. Centenars d’independentistes els van anar a rebre, es va escoltar l’Himne Nacional de Catalunya, Els Segadors i els presos van proclamar consignes a favor de l’Estat propi. Un dels qui va contestar va ser una estrella del Barça. Un exjugador de bàsquet, Juan de la Cruz.

Primer, en veure que la pausa de publicitat era massa llarga, es va preguntar: “Ana Rosa, no conectas con Catalunya?”. Els anuncis es van allargar tant com sempre però no de manera indefinida. Tot seguit, Ana Rosa va haver de connectar amb Lledoners i veure el que estava passant. El comentari de De la Cruz no s’havia acabat: “39 meses de la vida de una personas”.

L’exjugador de bàsquet explicava que havien passat 39 mesos de la seva vida a la presó. I que eren persones, no “presos del procés”. Unes persones que han estat tancades injustament durant més de tres anys i que han estat allunyades de les seves famílies i dels seus amics.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings